5 eenvoudige feiten over stormbaan huren beschreven

Een opblaasbare stormbaan huren welke zowel passend is een binnen- ofwel buitenlocatie? Niets kan zijn ons te gek! En het voor zo’n voordelige verkoopprijs. Stormbaan huren in combinatie met verschillende attracties

Ieder jaar opnieuw kunnen we betreffende een directie en het personeel rond de tafel om alweer de nieuwste en meest spectaculaire zeskamp attracties te bedenken.

Kortom, huur jouw bij ons ons opblaasbare stormbaan? Vervolgens weet je zeker het wij voor elke belevenis immers hetgeen hebben!

Omdat wij u dan ook met genoegen zo lang mogelijk laten genieten betreffende onze omvangrijke stormbaan verlenen wij u een extra korting met. Ingeval u dan ook die survivalbaan voor enkele dagen huurt ontvangt u maar liefst 50% korting op de huurprijs.

Indien onderdeel aangaande de zeskamp attractie kun je ook ons opblaasbare stormbaan huren. Die survivalbaan of hindernisbaan geeft gegarandeerd succes op elk evenement. Een stormbaan, gebaseerd op de activiteiten uit het veelbesproken tv programma.

Een locatie waar een stormbaan wordt op- en afgebouwd dien bereikbaar zijn betreffende bestelbus en aanhangwagen (indien dit een buitenlocatie betreft) ofwel met ons karretje van Sanka Events via ons dubbele toegangsdeur (indien het ons binnenlocatie betreft). In alle verschillende gevallen dient daar vooraf overleg regio te vinden betreffende Sanka Events.

Een stormbaan is af te halen bij het kantoor in Den Haag Zuid. U krijgt een stormbaan keurig opgerold aangeleverd, maar dit is immers een omvangrijk pakket. Een ruime, lege auto is een nodig.

Supersnelle levering is veelal geoorloofd via de eigen transportdienst. Het opbouwen aangaande een omvangrijke stormbaan mag regelmatig lastig bestaan. Wij kunnen het wegens u dan ook verzorgen tegen een aantrekkelijk tarief.

Teneinde een protectie betreffende de deelnemers te garanderen, adviseren wij het daar permanent toezicht is tijdens dit toepassen betreffende de stormbaan. Uiteraard kunt u dan ook dit zelf verzorgen.

Zo u dan ook die attractie wilt laten begeleiden door personeel aangaande Happy Rent dan is dat verder geoorloofd. (Die keus is enkel mogelijk in Limburg).

000 l Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een afwisseling te produceren! Speurtocht festival Gerelateerde categorieën

Een jeugd vond die stormbaan formidabel. Dit klimmen en klauteren waarna het tot beneden glijden kan zijn een super bereid. Dit opbouwen en afbreken met dit medewerkers betreffende happy rent kan zijn super. Juiste bediening en perfect werk!

V. U dan ook dient een luchtkussen iedere keer te verankeren en een blower en stroomtoevoer read more echt af te schermen. Gedurende dit behandeling aangaande een luchtkussen kan zijn toezicht via ons volwassen man verplicht. 

Een Bungee Trampoline is ons spectaculaire attractie voor sportieve en durvende deelnemers! Vanzelfsprekend zitten de springers betrouwbaar met ons veiligheidsgordel vast aan elastieken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *